Ledsafe

Tietoa meistä

Ledsafe Finland on kotimaisten
Spectral Blue-tuotteiden jälleenmyyjä.

Tarjoamme ensimmäisinä LED Tailorin kehittämää teknologiaa kokonaisratkaisuna kaiken kokoisille asiakkaille.

Kotimainen Led Tailor -desinfiointivalo

LED Tailor on vuodesta 2014 alkaen keskittynyt kehittämään helppokäyttöistä ja kustannustehokasta, siniseen valoon perustuvaa, desinfiointiteknologiaa.

Sinisen valon vaikutuksista bakteereihin, viruksiin ja muihin orgaanisiin yhdisteisiin on kirjoitettu yli 2000 tieteellistä tutkimusta. Sininen valo onkin todistetusti tehokas tuhoamaan bakteereja, homeita ja hiivoja.

Valon toimintaa voidaan tehostaa tuhoamaan myös viruksia ja itiömuotoja. Yhdistämällä sininen valo sen tehoa parantavaan katalyysipinnoitteeseen saadaan aikaan leikkaussalitason vaatimuksia vastaava, jopa lähes 100 % desinfiointiteho.

Vuodesta 2015 alkaen LED Tailorin ratkaisuja on ollut käytössä muun muassa sairaaloissa, eläinklinikoilla ja teollisissa puhdastiloissa.

Asiakkaiden kokemuksia

Sinivalojen avulla panostamme laboratoriotilojen työturvallisuuteen ja minimoimme riskejä. Olemme voineet myös vähentää kemikaalien käyttöä tilojen puhtaanapidossa. Palaute työntekijöiltä on ollut positiivista ja  desinfiointiratkaisuista on tullut kiinnostuneita kyselyitä yrityksen muiltakin osastoilta. 

Ursula Kääntee, laatu- ja prosessikehityspäällikkö,
Finnsementti Oy, Parainen

Puhdistusjärjestelmä asennettiin kolmisen viikkoa sitten, kun pahin vatsatautiaika oli käynnissä. Kokemus hämmästyttää, sillä sairastuneiden määrä jäi hyvin vähäiseksi. Toisessa yksikössämme ei ole puhdistusjärjestelmää ja siellä tauti kiersi yli puolella ryhmää. 

Päivi Isopuro, päiväkodin johtaja, ​
Montessori-päiväkoti Aurinkoleijona, Salo​

LED Tailorin tuotteiden ansiosta pystyimme ensimmäistä kertaa estämään jokavuotisen vatsatautiepidemian leviämisen! Hyvinvoinnin lisäksi hankinta on tuonut meille myös säästöjä, koska henkilöstömme sairaspoissaolot vähenivät epidemiakaudella merkittävästi aiempiin vuosiin verrattuna.

Elina Konsala, henkilöstöpäällikkö, ​
Viola -koti, Tampere​