Ledsafe

Koronavirus tapetaan yleisövessasta leikkaussaliteknologialla Hangossa (11.3.2021)

Yleisövessassa Ledsafen toimittama desifiointijärjestelmä
Hangossa kaupunki on asennuttanut Kirkkopuistossa avattaviin yleisön WC-tiloihin led-valaisimet ja nanopinnoitteen, jotka yhdessä tappavat viruksia ja bakteereja ja estävät näin myös koronaviruksen leviämistä. Samaa teknologiaa on toimitettu terveydenhuoltoon, muun muassa leikkaussaleihin, jo usean vuoden ajan.

– Halusimme turvata asukkaiden sekä täällä vierailevien turistien turvallisuuden heidän käydessä Kirkkopuistossa avatussa yleisövessassa. Päädyimme tähän sinisen led-valon ja nanopinnoitteen yhdistelmäratkaisuun, sillä se on kustannustehokas, kemikaaliton ja turvallinen tapa tilojen ja esineiden tehokkaaseen desinfiointiin, toteaa Hangon kaupunginjohtaja Denis Strandell.

– Markkinoilla on useita erilaisia pinnoitteita, joilla luvataan estää koronan leviäminen. Tämä sinisen valon ja katalyysipinnoitteen yhdistelmä tuottaa kuitenkin ainoana ratkaisuna leikkaussalitason vaatimuksia vastaavan, jopa lähes 100 % desinfiointitehon, kertoo Ledsafen toimitusjohtaja Tomi Lehto.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *